Sidan 170 av 170 FörstaFörsta ... 70120160161162163164165166167168169170
Resultat 2 536 till 2 541 av 2541

Ämne: Vad äter du idag?

  1. #2536

    Standard

    Citat Ursprungligen postat av Bravorion Visa inlägg
    Är jättehungrig redan! Din matlagning är i världsklass så jag är inte orolig! Vi får fixa en mixer.





    Man blir lätt snål när man kollar priserna på fanskapen.



    Det är ju för att allt du lagar alltid är fantastiskt? Jag behöver inte fantisera om något för du är redan och gör redan allt jag kunnat drömma om.
    Du är inte klok

  2. #2537
    Erfaren medlem -hulda-s avatar
    Reg.datum
    Jun 2007
    Ort
    hemma hos mig
    Inlägg
    50 585

    Standard

    Citat Ursprungligen postat av stundtals Visa inlägg
    Men jag vill haaa ändååå. En svinbra mixer vill jag ha. Som helst inte ska kosta mer än en tusenlapp. Omöjligt va?
    Vi får väl se om de blir festliga. Min fantasi är piss och Linus är dålig på önskemål. "Du får bestämma, det blir bra!"
    Hahah jag vill helst inte att den skall kosta mer än en femhundring. På sin höjd. Men köper man så billigt blir det ju bara skräp som går sönder.
    Jag tror du är jätteduktig på mat. Känner det på mig
    and goddamn, I don't seem to have learned
    that a lady in need is guilty indeed...(Nina Persson)


    & varje gång du möter min blick blir min värld en aning större
    varje gång du möter min blick hör jag ditt hjärta ge mig blod

  3. #2538
    Erfaren medlem Bravorions avatar
    Reg.datum
    Oct 2005
    Ort
    Västsverige
    Inlägg
    4 628

    Standard

    Citat Ursprungligen postat av stundtals Visa inlägg
    Du är inte klok
    Inte som du!

    Citat Ursprungligen postat av -hulda- Visa inlägg
    Hahah jag vill helst inte att den skall kosta mer än en femhundring. På sin höjd. Men köper man så billigt blir det ju bara skräp som går sönder.
    Jag tror du är jätteduktig på mat. Känner det på mig
    Det är hon. Har kollegor som blev arga för att deras fruar inte bakade så goda muffins/kanelbullar eller gav dem en öl och sa "Här älskling, sätt dig och spela lite tvspel." My life is gooooooooooooooooooooood!
    "It does not matter how slow you go so long as you do not stop." - Confucius

  4. #2539
    Erfaren medlem -hulda-s avatar
    Reg.datum
    Jun 2007
    Ort
    hemma hos mig
    Inlägg
    50 585

    Standard

    Citat Ursprungligen postat av Bravorion Visa inlägg
    Det är hon. Har kollegor som blev arga för att deras fruar inte bakade så goda muffins/kanelbullar eller gav dem en öl och sa "Här älskling, sätt dig och spela lite tvspel." My life is gooooooooooooooooooooood!
    Hahahah
    and goddamn, I don't seem to have learned
    that a lady in need is guilty indeed...(Nina Persson)


    & varje gång du möter min blick blir min värld en aning större
    varje gång du möter min blick hör jag ditt hjärta ge mig blod

  5. #2540
    Erfaren medlem Bravorions avatar
    Reg.datum
    Oct 2005
    Ort
    Västsverige
    Inlägg
    4 628

    Standard

    Igår gjorde frugan asgoda mackor. Grekiskt lantbröd med kyckling, pesto och (ugnssmält) ost.

    Ikväll ska hon göra sin otroliga lasagne. Som jag sa förut, my life is goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooood!
    "It does not matter how slow you go so long as you do not stop." - Confucius

  6. #2541
    Erfaren medlem Laila Mari-Gigi Andersens avatar
    Reg.datum
    Aug 2014
    Ort
    Land of Procrastination ... eller Själland
    Inlägg
    3 368

    Standard

    Hulda... KOLLA DET HÄR !!
    http://www.jamieoliver.com/news-and-...04HwByuge7E.97

    Ren’s creamy sea-salted fudge recipe

    Ingredients

    • 1 x 397g can condensed milk
    • 80g unsalted butter
    • 150g soft, light brown sugar
    • One whole vanilla pod
    • A good pinch of sea salt

    To decorate/flavour

    • Freeze-dried strawberries
    • Crushed honeycomb
    • Edible bronze sugar pieces or other sugar-coated sprinkles

    Method
    Line a 20cm square tin with baking parchment. Place a glass of ice-cold water nearby, which you will use later to test the fudge.
    In a large, non-stick, wide-bottomed pan, add the condensed milk, butter and soft brown sugar. Slice the vanilla pod in half lengthways, and use the tip of a knife to scrape out the seeds. Add the vanilla seeds to the mixture.
    Melt these ingredients over a medium heat, using a wooden spoon to stir until the sugar has dissolved. Make sure the sugar doesn’t catch on the bottom of the pan – if it does, turn down your heat a touch.
    Next, carefully bring the mixture to a rolling boil. Take care because the mixture will be extremely hot. Stir it constantly for around ten minutes.
    Test the fudge by dropping a small amount of the mixture into the cold water. You are looking for the fudge to drop to the bottom of the glass and form a round tear shape or ball. This is called the soft ball stage. If you have a thermometer, the mixture should have reached 113ºC (236ºF).
    Take the pan off the heat, add a good pinch of sea salt (about half a teaspoon) and leave it to cool for a few minutes. Then, using the wooden spoon again, stir the mixture vigorously until it begins to firm up a little – for about five to eight minutes.
    Very carefully, pour the mixture into your lined tin and smooth out with the back of a metal spoon. Sprinkle over your chosen toppings and push them down into the fudge slightly.


    Leave the fudge to cool at room temperature for a couple of hours, and then chop into pieces using a sharp knife.
    Once your fudge has cooled and you’ve chopped it into pieces, eat a bit, and then bag it up to give as a gift!
    The fudge will keep for 2-3 weeks, so it’s best to make it as close to giving it as possible. To store the fudge, keep it in a zip-seal plastic sandwich bag, or in a sandwich container with a tight fitting lid and then transfer it into your gift container or box when you are ready to give it as a gift. Jam jars (sterilised) are a good alternative, too.
    It doesn’t need to stay in the fridge, but you can keep it in the fridge if you are making it ahead of giving.
    For a health-conscious spin on edible gifts, you could also try whipping up these no-bake vegan chocolate fudge bars by Jamie’s senior nutritionist, Mary.
    For more Christmas recipe ideas, take a look here.

    Read more at http://www.jamieoliver.com/news-and-...HiHkcZ07Qgj.99


Sidan 170 av 170 FörstaFörsta ... 70120160161162163164165166167168169170

Behörigheter för att posta

  • Du får inte posta nya ämnen
  • Du får inte posta svar
  • Du får inte posta bifogade filer
  • Du får inte redigera dina inlägg
  •